Telefon: 0775.257.749
Email: contact@baloanecuheliu-ploiesti.ro

Despre noi?

1

Venim in sprijinul d-voastra cu servicii de livrare baloane cu heliu, baloane umflate cu aer, direct de la sediul nostru sau direct la locatia in care are loc evenimentul.

Ce oferim?

2

Baloane cu heliu Ploiesti, decoratiuni baloane Ploiesti si zonele limitrofe (Prahova, Buzau, Targoviste, Bucuresti.), ocupandu-ne cu decorarea locatiei in care va avea loc evenimentul, cu modelele de aranjamente alese de client.

Ne gasiti si pe facebook

3

Pe facebook puteti gasi ultimele noastre modele de decoratiuni.

Comanda si Livrare

Comanda telefonica.
Comanda telefonica este cea mai rapida metoda de a efectua o comanda. In acest mod puteti intra in contact direct cu echipa baloanecuheliu-ploiesti.ro, obtinand toate detaliile solicitate. Este cea mai buna metoda in cazul in care doriti sa aduceti anumite modificari produselor dorite.
Tel: 0775.257.749

 

Programarea unei intalniri.
Intalnirile se stabilesc telefonic, pentru ca dorim sa acordam fiecarui client timpul necesar pentru a ne impartasi dorintele si viziunea lui asupra evenimentului.Aceasta metoda nu implica costuri suplimentare.

Ne puteti contacta la urmatoarul numar de telefon: Tel: 0775.257.749
Email contact@baloanecuheliu-ploiesti.ro

Nu ezitati sa ne contactati - o intalnire va poate aduce mai multe beneficii: un specialist care va va ajuta sa decideti ce va doriti si ce se potriveste evenimentului dvs., veti putea viziona si alte modele din portofoliul nostru si puteti beneficia de reduceri , precum si de livrarea comenzii la locatia evenimentului.