Telefon: 0775.257.749
Email: contact@baloanecuheliu-ploiesti.ro

Despre noi?

1

Venim in sprijinul d-voastra cu servicii de livrare baloane cu heliu, baloane umflate cu aer, direct de la sediul nostru sau direct la locatia in care are loc evenimentul.

Ce oferim?

2

Baloane cu heliu Ploiesti, decoratiuni baloane Ploiesti si zonele limitrofe (Prahova, Buzau, Targoviste, Bucuresti.), ocupandu-ne cu decorarea locatiei in care va avea loc evenimentul, cu modelele de aranjamente alese de client.

Ne gasiti si pe facebook

3

Pe facebook puteti gasi ultimele noastre modele de decoratiuni.

Termeni si conditii

Accesand si cumparand de pe acest website va obligati sa acceptati conditiile de mai jos.

Ne straduim ca toate informatiile prezentate pe acest site sa fie actuale si corecte. Cu toate acestea, din diverse motive pot aparea sincope in actualizarea datelor, iar in informatiile care va sunt puse la dispozitie se pot strecura erori. In consecinta, nu garantam faptul ca modelele afisate pe site, precum si pretul lor sunt disponibile imediat. Ne rezervam dreptul de a modifica compozitia si pretul produsele noastre in orice moment fara notificare prealabila. De aceea, pentru a evita o posibila neintelegere, inainte de a cumpara prin intermediul acestui website va sfatuim sa ne contactati telefonic pentru a verifica disponibilitatea produsului sau pentru a personaliza comanda dumneavoastra.

In anumite situatii, din cauza cererii ridicate sau a epuizarii stocurilor, nu putem onora toate comenzile. In acest caz ne rezervam dreptul de a va refuza comanda cu sau fara instiintare prealabila. Pentru a evita astfel de situatii, va sfatuim sa ne contactati din timp si sa faceti comanda cu minim 14 zile inainte de livrarea efectiva a acesteia.

Livrarea se face in minim 48 ore de la plasarea comenzii. Daca din motive independente de compania noastra (destinatarul nu poate fi gasit la adresa de livrare, destinatarul nu vrea sa primeasca produsul, etc.), produsul nu poate fi livrat, comanda se anuleaza automat fara posibilitatea de returnare a platii.

Dupa ce comanda a fost plasata, aceasta nu poate fi schimbata sau anulata. Va rugam sa verificati cu atentie comanda si sa ne contactati telefonic pentru mai multa siguranta si pentru a preveni producerea unor greseli.

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda pe care o apreciem ca aducand prejudicii firmei noastre.
Produsele noastre se livreaza doar in Bucuresti.

Compania noastra isi propune sa ofere servicii de o calitate ireprosabila. Totusi, din cauza perisabilitatii plantelor, nu putem oferi garantie produselor cumparate. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca buchetele si aranjamentele florale se deterioreaza in timp si nu pot fi returnate.

Daca dupa efectuarea platii nu primiti nici o confirmare a comenzii prin email va rugam sa ne contactati si sa ne confirmati ca ati platit.
Nici o parte a acestui website nu poate fi copiata sau reprodusa fara consimtamantul nostru.

Ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon: 0775.257.749
Email contact@baloanecuheliu-ploiesti.ro